Minibox 3 bedankjes

Minibox 3 bedankjes

Nieuw in ons assortiment: Een klein bedankje met veel attentiewaarde. Deze kleine box bevat 3 Merci chocolaatjes en heeft veel toepassingen. Leuk om weg te geven aan uw klant na een bezoek aan uw bedrijf, als bedankje bij het trouwen, bruiloft of voor in een goodiebag. Er zijn veel mogelijkheden met dit betaalbare geschenk.

Minibox 5 bedankjes

Minibox 5 bedankjes

Nieuw bedankje: Een klein bedankje met heel veel attentiewaarde. Deze kleine box bevat 5 Merci chocolaatjes en heeft veel toepassingen. Leuk om weg te geven aan uw klant na een bezoek aan uw bedrijf, mee te sturen met een mailing en natuurlijk ook als bedankje. Op de beurs, bij het trouwen of voor in een goodiebag. Er zijn veel mogelijkheden met dit betaalbare geschenk.

Sleeve bedankjes

Sleeve bedankjes

Drie heerlijke smaken, verpakt in doosjes van 100 gram. Voorzien van een bedrukte sleeve met 'n leuke 'Bedankt' of Kerstgroet. Met eigen foto's, logo en tekst een graag ontvangen geschenk. Ons creatieve afdeling zorgt voor een professioneel ontwerp. Passend binnen elk budget en al verkrijgbaar vanaf 10 stuks! Bestellen met een geplande leverdatum voor de feestdagen is mogelijk.

Luxe Etui bedankjes

Luxe Etui bedankjes

TOPPER! Een luxe Etui waarin de Merci chocolade verpakt is. Het Etui is een stevige verpakking waarmee u uw boodschap rondom duidelijk kunt communiceren. De ontvanger heeft niet direct door wat erin in het Etui zit en daardoor is dit een echte verrassing! Optioneel kan de Merci chocolade ook nog worden voorzien van een enkele kaart. Geef meerwaarde met een VVV cadeaukaart.

250 grams Merci Chocolade met kaart

250 grams Merci Chocolade met kaart

De hardloper onder de Merci bedankjes. Heerlijke 250 grams assorti chocolade, voorzien van een bedrukte kaart. De kaart is aan één of twee zijdes te bedrukken. Voor een leuke boodschap, persoonlijke quote, prettige feestdagen wensen of om iemand op een fijne manier te bedanken. Verkrijgbaar vanaf 10 stuks!

400 grams Merci Chocolade met kaart

400 grams Merci Chocolade met kaart

Voor een lekker lang Merci moment, kies de 400 grams verpakking. Op de kaart is veel ruimte voor uw tekst of beeld. De kaart is één- of tweezijdig te bedrukken. Voor een opvallende boodschap om iemand op een leuke manier te bedanken of verrassen. Een extra grote doos Merci chocolade, verkrijgbaar vanaf 10 stuks.

Dubbele kaart met 250 grams Merci Chocolade

Dubbele kaart met 250 grams Merci Chocolade

De bekende Merci chocolade 250 grams assorti, voorzien van een gevouwen en bedrukte kaart. De kaart is aan de voor- en binnenzijde te bedrukken. Voor een leuke boodschap, persoonlijke quote, prettige feestdagenwensen of om iemand te feliciteren. Veel ruimte voor beeld, tekst en logo.

Ingepakt in eigen inpakpapier met 250 grams Merci Chocolade

Ingepakt in eigen inpakpapier met 250 grams Merci Chocolade

Wilt u niet direct laten zien wat u geeft en het als een cadeautje uitdelen, bekijk dan eens de mogelijkheid van het inpakken met cadeaupapier. Het inpakpapier kan bedrukt worden met uw eigen logo, kleuren en afbeeldingen. Zo maakt u er een echt presentje van! Verkrijgbaar vanaf 10 stuks.

250 grams Merci Chocolade verzonden in bedrukte verzenddoos

250 grams Merci Chocolade verzonden in bedrukte verzenddoos

Een DM actie met Merci chocolade, dat valt op. Wij hebben een verzenddoos die prima past om een Merci chocolade. U kunt in deze doos ook een losse brief insteken. De Merci hoeft niet verpakt of gepersonaliseerd te zijn. Uw brief kan de boodschap ook overbrengen.

400 grams Merci Chocolade verzonden in bedrukte verzenddoos

400 grams Merci Chocolade verzonden in bedrukte verzenddoos

Een DM actie met een nog grotere Merci chocolade, dat valt extra op. Wij hebben een verzenddoos op maat voor een 400 grams Merci chocolade. U kunt in deze doos ook een losse brief, folders, brochures of andere items insteken. De Merci hoeft niet verpakt of gepersonaliseerd te zijn. Uw doos mét inhoud kan de boodschap goed overbrengen.