Eindejaarsgeschenk personeel

Op zoek naar een eindejaarsgeschenk voor uw personeel? Dan willen wij u graag inspireren. De bedankjes van 123Bedankt zijn namelijk zeer goed in te zetten als eindejaarsgeschenk voor uw personeel of medewerkers.

Eindejaarsgeschenken

Aan het eind van het jaar schiet het u ineens te binnen: eindejaarsgeschenken! Met lichte paniek denkt u aan de afgelopen jaren. Een chocoladeletter, kerstpakketten, een goed doel, er hebben al meerdere geschenken de revue gepasseerd. Wat gaan we dit jaar geven?

Waardering

Met welk eindejaarsgeschenk krijgt uw personeel een glimlach op zijn gezicht?  Met welk geschenk bent u origineel en geeft u een blijk van waardering. We hebben aantal opties voor u op een rij gezet:

Minibox 3 en 5

Met de Minibox 3 en Minibox 5 geeft u een mooi uitschuifbaar doosje cadeau met daarin 3 of 5 Merci chocolaatjes. Een leuke verrassing omdat de ontvangen niet direct ziet wat er in het doosje zit. De buitenzijde is volledig te bedrukken met een eigen opdruk. Zo kunt uw logo toevoegen, huistsijl en misschien zelfs iets in het thema eindejaars.

Minibox5-merci-chocolade-bedrukt-vvv-cadeaukaart-bedankjes-1LookingGood

Sleeve

Met de Sleeve is de verrassing iets minder vanzelf sprekend. Het logo van het bekende merk Merci ziet u al aan de zijkant. Echter is de chocoladeverpakking van 100 gram Merci chocolade minder bekend bij het grote publiek. Het doosje bevat 4 tabletten van elk 25 gram. De Sleeve is volledig te bedrukken met uw eigen beelden. Gaat u zelf aan de slag? Of kunnen we u helpen bij een ontwerp voor uw eindejaarsgeschenk?

bedrukte-merci-chocolade-met-sleeve-100-gram-nieuw

Luxe Etui

Als u dit jaar wilt uitpakken dan is de 250 gram Merci in Luxe Etui altijd een knaller! Een hele doos Merci chocolade met in gouden letters de magische tekst ‘Merci’ op de voorkant. Deze, op zich al mooie verpakking, verpakken wij in een Luxe Etui. Een waanzinnig mooie verpakking voor uw eindejaarsgeschenk waarbij de inhoudt een verrassing is. Deze Luxe Etui is te voorzien van uw eigen huisstijl, een gezellig kerstsfeer of een eigen ontwerp. Voor de zakelijke markt een knaller van een eindejaarsgeschenk.

Als extraatje kunt u de bedankjes nog meer personaliseren door het toevoegen van een kaart. Deze kaart voegen we toe aan de Merci chocolade verpakking en kunt u per afdeling personliseren. Vraag naar de mogelijkheden.

merci-chocolade-bedankje-luxe-etui-04

VVV Cadeaukaart

Wilt u met deze eindejaarsgeschenken uw personeel nog meer verrassen? Voeg dan een VVV Cadeaukaart (voorheen de VVV Cadeaubon) toe aan uw eindejaarsgeschenk. Met een waarde van €5,- tot €250,- kunt u zelf bepalen wat de waarde op de cadeaukaart wordt.

De VVV cadeaukaarten zijn zowel on- als offline in te wisselen bij velen lokale bedrijven. Kijk op de website van VVV Cadeaubonnen voor een up-to-date overzicht van alle winkels.

De VVV Cadeaukaarten zijn verkrijgbaar bij 123Bedankt.nl. Wij voegen de Merci chocolade samen met de VVV Cadeaukaart in een gepersonaliseerde verpakking met eigen opdruk. We leveren de geschenken af en u kunt bij aankomst de VVV Cadeaukaarten zelf activeren om de waarde toe te kennen. Wel zo veilig.

Last minute

De bedankjes van 123Bedankt.nl zijn goed inzetbaar als eindejaarsgeschenk voor uw personeel of medewerkers. En met de combinatie van een VVV Cadeaukaart een waardig geschenk. Personaliseer uw verpakking met uw eigen ontwerp of uw logo.

De eindejaarsgeschenken zijn scherp geprijsd en worden in overleg snel geleverd. Wel zo handig als u tijdens de decemberstress ook nog uw eindejaarsgeschenken moet regelen.

Heeft u vragen of wilt u voorbeelden bekijken? Neem contact op via info@123bedankt.nl of bel 070 – 4041428.