VVV Cadeaukaart met Merci bedankjes

De VVV Cadeaukaart is aan alle Merci bedankjes van 123Bedankt.nl toe te voegen. En de waarde bepaald u helemaal zelf! De VVV Cadeaukaart (voorheen VVV Cadeaubon) heeft het grootste aanbod aan winkels, online webshops, wellness, musea, pretparken en meer!

Minibox 3 en Minibox 5 met VVV Cadeaukaart


Combineer de VVV Cadeaukaart met de Minibox 3 of Minibox 5. De kaart steken we in dit uitschuifbare bedankje. De VVV Cadeaukaart is direct zichtbaar bij openen en na het verwijderen van de kaart wordt de ontvanger verrast met 3 of 5 Merci chocolaatjes.

De Minibox 3 en Minibox 5 zijn ruim inzetbaar. Wilt u iemand bedanken? Of neemt u afscheid van uw collega’s? Bedank iemand dan met deze leuke uitschuifbare bedankjes. De ontvanger wordt zeker verrast!

Deze uitschuifbare bedankjes zijn uniek in Nederland! En met een volledig eigen bedrukking een origineel bedankje. Voeg uw eigen foto, tekst, logo of huisstijl toe. Maak zelf een ontwerp of vraag 123Bedankt om een ontwerp voor u te maken. Voor inspiratie kunt u onze voorbeelden bekijken.

Merci bedankjes met Sleeve en VVV Cadeaukaart


De VVV Cadeaukaart kan ook worden toegevoegd aan de (nieuwe) Sleeve bedankjes. Deze bedankjes zijn gevuld met 100 grams Merci chocolade. Deze Merci chocolade is verkrijgbaar in 3 smaken en deze smaken kunnen naar wens worden gecombineerd. De smaken zijn: amandel/hazelnoot (groene verpakking), koffie/creme (gouden verpakking) en melk chocolade (blauwe verpakking).

Deze verpakking komt om de Merci chocolade heen en de zijkanten zijn open. De VVV Cadeaukaart wordt binnenin gestoken en blijft daar stevig in zijn jasje zitten. De achterzijde heeft de uitstraling van een envelop en deze wordt met een transparante sluitzegel gesloten. Optioneel is deze sluitzegel te bedrukken met een eigen opdruk. Voor meer informatie kunt u hiervoor contact opnemen.

Bedankjes in Luxe Etui


Wilt u net wat meer geven? Of de bedankjes inzetten als eindejaarsgeschenk? Kies dan voor de Luxe Etui met een VVV Cadeaukaart. De Luxe Etui bedankjes zijn een luxe afgewerkte etui waar een Merci chocolade doos van 250 grams chocolade zit. In deze verpakking kunnen wij een VVV Cadeaukaart toevoegen met een zelf te bepalen waarde.

Optioneel zijn deze verpakkingen nog verder te personaliseren met een kaart. We plaatsen de kaart achter het folie van de Merci chocolade, dat geeft de ontvanger een extra verrassing en u de gelegenheid om de persoon nog persoonlijk te bedanken.

U kunt de Luxe Etui ook volledig bedrukken met uw eigen opdruk. Plaats uw foto, tekst, logo of huisstijl op een (door ons aan te leveren) template. Of vraag het ontwerpteam van 123Bedankt om een passend ontwerp voor u te maken.

VVV Cadeaukaart


Naast deze top bedankjes heeft 123Bedankt nog meer bedankjes in het assortiment. Neem een kijkje in het bedankjes assortiment voor meer bedankt ideeën.

Alle bedankjes in het assortiment zijn te combineren met een VVV Cadeaukaart. De waarde van deze VVV Cadeaukaart bepaald u helemaal zelf. Voeg een waarde toe vanaf €5 euro en upgrade uw bedankjes naar een waardig geschenk.

De bedankjes worden compleet afgeleverd. Dus geen gedoe met verpakken, u kunt direct beginnen met uitdelen!